Det här med att hitta badkläder är inte det lättaste. Min bikini förra året går bort då jag var höggravid och hade lite mer “fyllnad” runt höfterna och brösten. Kände för att köra på baddräkt i år men problemet är att jag är större på övre delen av kroppen än nedre; vilket inte är ett bekymmer när man köper bikini då man kan köpa varje del för sig. Baddräkter är en annan femma dock; antingen sitter de bra i baken eller över brösten.
Tog mig därför idag till Täby centrum idag och provade galet mycket baddkläder; vilket tog sin tid då jag hade Merlin med mig. Jag hittade både bikinis eller baddräkter som var snygga och satt bra men inget kändes rätt. Till slut hittade jag dock en på Gina Tricot som var både skön och snygg.
Nu är jag redo för beach 2015!

11376702_1011972572160879_313202849_n