Nu har vi äntligen fått upp väggdekoren i Merlins rum och det var verkligen inte det lättaste! Det var över 200 delar att klistra fast och det kom inte med någon manual. Vi försökte matcha ihop efter siffrorna som var utmärkta vid varje del men de hjälpte föga. Då försökte vi titta på exempelbilden men den stämde inte riktigt överens så till slut satte vi upp på måfå.
När så Vedad äntligen fått upp grunden (trädet) såg kom nästa moment; alla klistermärken är transparenta. Dvs att om vi ville få det som på bilden var vi tvungna att skära ut delar i trädet; annars syns grenarna igenom på t.ex en av ugglorna. Jag skar ut för en uggla men sen tänkte vi “strunt samma” och satte upp hur vi ville.
Längst tid tog det att sätta dit alla löv men svårast var, utöver designen på trädet, de nedrans aporna. Deras svansar var så svåra att få snyggt då man hela tiden fastnade i klistret på plasten.
Efter mycket möda fick vi iallafall klart att till slut. Vi gjorde även så att vi delade upp det på två väggar istället för allt på en sida. Tog lite bilder så man kan se allt innan vi satte tillbaka möblerna.

image

image

image

image

Jag lär inte göra om det här i första taget men nu när det är klart var det ändå värt det. Merlins rum fick en helt ny look och känns på så sätt varmare så jag är nöjd.

image