1) Jag vet.
2) Jag vet.
3) Okej nu räcker det.

Ja jag vet att jag är stor för att bara vara i v28 och nej jag är inte immun mot kommentarer. Trösten är väl att jag är tillsammans med en bosniak och enligt honom är det ett bra tecken om man har en stor babymage, så han tycker jag är jättefin.

Anywho.

Nu är det semester som gäller i tre veckor, så håll utkik efter den vandrande valen på Stockholms stränder för jag måste svalka mig i denna hetta. Enda trista är att killen åker iväg i en vecka mitt under semestern. Han och flera andra killkompisar fyller 30 i år så de ska åka på en resa till Schweiz och Frankrike – kul för dem, mindre kul för mig att vara ensam hemma. Men men, får hålla mig sysselsatt helt enkelt.
Här är iallafall två bilder på oss från tidigare idag – uppenbarligen vet jag inte hur man ler med tänderna. XD

us140720 glassisol